Svensk Spädbarn

Tanken , idéerna och kontemplationen av en besätta från Förenta Staternas vem en gång besöka Sverige och ble infektera vid henne. JAG också hoppas på att åkalla igen orden " spädbarn "

Tuesday, December 19, 2006

Den Stor En

Du stigning över oss all.
Lång
Firma
Klar till explodera.
Gammalt än vändningen torson.
Du er den Stor En Spädbarn.
Vi sträcka upp till du.
Vi lägga vår vapen runt omkring du.
Vi hänga ved du.
Du er den Stor En Spädbarn.

14 Comments:

At 19 December, 2006 11:59, Blogger Annis said...

Det är ganska märkligt, eller egentligen inte, men din svenska blir så vacker. Poetiskt okorrekt.

 
At 19 December, 2006 14:01, Blogger Peterson Toscano said...

Tak Spädbarn

 
At 19 December, 2006 15:11, Anonymous Anonymous said...

Peterson. Käkar ni lussekatter i USA?
Tänkte att du måste prova. Sen kom jag på att det var mjölk i dem. Kan man baka kakor med sojamjölk?

 
At 20 December, 2006 03:20, Blogger Peterson Toscano said...

Daniel C Spädbarn. Sverige är en kassaskåp ställe för glad folk. Den er också en kassaskåp ställe för vegetarian. JAG er i Skottland idag. JAG dricka den soya mjölk med glädje. Och när Jag var i Sverige du var min man och du brak jag ny soya mjölk och bröd.

 
At 20 December, 2006 15:14, Anonymous Anonymous said...

havremjölk (oatmilk) var det!
Tur att sverige är ett kassaskåp för glad folk. Och för danska böcker.
Men hur var det.
Kan man baka med sojamjölk?
Can you exchange milk with soymilk when baking?

 
At 21 December, 2006 00:58, Blogger Peterson Toscano said...

Daniel, Ja , du kanna sätta i stället för soya för mjölken av en ko (sekretionen av en ko).

 
At 21 December, 2006 02:44, Anonymous Anonymous said...

Ok.. Here it is.. Lucia's cats.. Or Lucifers cats..
(should actually not be baked after 13th of december because then the devil will take you. But I do not think Lucifer is in US)

# 50 gram jäst
# 5 dl mjölk
# 150 gram margarin
# 1 gram saffran (2 paket)
# 1/2 tsk salt
# 2 dl socker
# 1 ägg
# Ca 15 dl vetemjöl
# Russin

That is
50 g of yeast
5 dl of milk
150 g margarine
1 g saffron
1/2 teaspoon salt
2 dl sugar
and about 15 dl of wheat flour
and top of that.. raisin

Here:
Smält margarinet och lös upp den nedsmulade jästen i det och mjölken. Häll i saffran, salt och socker och rör om. Tillsätt därefter först hälften av mjölet, sedan ägget och slutligen resten av mjölet. Knåda alltihop till en smidig deg. Låt den jäsa i cirka en halvtimme.

Baka ut degen på valfritt sätt och tryck i russin efter behov. Låt bakverken jäsa på plåten i cirka en halvtimme.

Sätt ugnen på 250 grader, sätt in lussekatterna i mitten av ugnen.

http://hobbydilla.sprayblogg.no/images/img_1022_1134510893.jpg

 
At 21 December, 2006 05:59, Anonymous Anonymous said...

oh.. eggs..
You can do without. I allways do mine without eggs

 
At 01 November, 2007 21:23, Anonymous Anonymous said...

qnEhfv The best blog you have!

 
At 02 November, 2007 10:42, Anonymous Anonymous said...

yKjxNi Magnific!

 
At 02 November, 2007 11:32, Anonymous Anonymous said...

Thanks to author.

 
At 02 November, 2007 12:15, Anonymous Anonymous said...

Please write anything else!

 
At 02 November, 2007 13:22, Anonymous Anonymous said...

Good job!

 
At 02 November, 2007 14:23, Anonymous Anonymous said...

Good job!

 

Post a Comment

<< Home